Portfolio

Werk waar wij trots op zijn! Ook toe aan een nieuwe website?

Wij hebben inmiddels een portfolio aan websites die gerealiseerd zijn voor onze klanten. Op deze pagina vind je een kleine verzameling.
Klik op onderstaande afbeeldingen om onze portfolio te bekijken.

Maatwerk software

Voorbeelden van maatwerk

Wit wijnglas l'Esprit met vulstreepje

Aangepaste product omschrijving en prijsweergave op basis van product eigenschappen.

Build-Your-Tin

Stel zelf in 4 stappen je product samen. Als voorbeeld een beker popcorn waarbij in stap 1 de grootte van de beker gekozen wordt, stap 2 het design gekozen wordt en vervolgens in stap 3 één of meerdere smaken popcorn gekozen worden. Stap 4 geeft het samenstelde product weer waarbij je tevens een verjaardags- of valentijnsbericht mee kan sturen voor de ontvanger.

Stel zelf je hor samen

Stel je product samen aan de hand van keuze mogelijkheden. Elke keuze mogelijkheid kan een eigen prijs toevoegen. De totale productprijs wordt bij elke gemaakte keuze direct aangepast.

Een voorbeeld van de SAC-Product configurator PRO plugin.

Bereken het aantal tegels

Bereken op basis van de ingevulde maten en de inhoud van de productverpakking het aantal benodigde producten.

Het aantal benodigde producten wordt automatisch overgenomen in het aantal te bestellen product.

Een voorbeeld van de SAC-Calculator PRO plugin.

Vermeld beschikbare maten

Toon de beschikbare product variaties op de winkel pagina. Hebben de product variaties verschillende prijzen, dan wordt de prijs-range vervangen door een vanaf prijs.

Volume voordeel

Selecteer het gewenste volume voordeel.

Riblo Resin Art

Bereken aan de hand van de geselecteerde foto resolutie de mogelijke vergrotingen waaruit de website bezoeker uiteindelijk de gewenste vergroting kan kiezen.

Afhankelijk van de gekozen vergroting wordt de productie- en eindprijs weergegeven. Eigen foto’s kunnen worden geupload waarna zowel de hoogte als de breedte van de gewenste vergroting handmatig via sliders ingesteld kunnen worden.

Van webshop tot levering

Een gestroomlijnd proces !

Voor Riblo Resin Art hebben wij maatwerk software ontwikkeld, volledig geïntegreerd in een tweetalige WordPress website met WooCommerce webshop. Het totale project is uitgevoerd ism By Bits and Pieces.

Selecteer een afbeelding uit de webshop of upload een eigen afbeelding en plaats deze in de virtuele huiskamer. Vergroot de afbeelding en hang deze op de gewenste plek. Ook is het mogelijk om een foto van je eigen huiskamer te uploaden.

Aan de hand van de geselecteerde of geuploade afbeelding wordt in het bestel proces het maximale productieformaat berekend. Selecteer het gewenste productieformaat en plaats de bestelling. Het productieproces kan starten.

Interesse in onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden, prijs en doorlooptijd voor jouw project.
We bespreken graag de mogelijkheden.