Websites & webshop

Moderne, responsive websites en webshops

Leer zelf je website bouwen of besteed het aan ons uit?

Met SAC-webdiensten haal je alles uit je WordPress website

Zelf leren

Volg onze cursussen, webinars, workshops of e-learning en leer een professionele website of webshop te bouwen. Word een expert in WordPress en WooCommerce.

Wij maken het voor je!

Kies voor groei en succes met onze complete webdesign, hosting en support oplossing.

Hoog in Google

Meer bezoekers voor je website? Maak gebruik van ons SEO advies en scoor hoog in Google.

Jouw wensen door ons vertaald!

Geen standaard template maar een maatwerk ontwerp vertaald vanuit jouw wensen. Gebruiksvriendelijk  en waar nodig met eigen software ontwikkelde functionaliteit. Een website die opvalt ten opzichte van zijn concurrenten!

Responsive design

Jouw website goed leesbaar op desktop, tablet en mobiel. Dit komt omdat al onze ontwerpen responsive zijn wat betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het schermformaat.

Goed vindbaar bij zoekmachines

Je wilt dat je (nieuwe) website goed vindbaar is in Google (de meest gebruikte zoekmachine ter wereld). Het liefst wil je zo veel mogelijk bezoekers. Met ons SEO advies wordt jouw website goed vindbaar bij diverse zoekmachines.

Zelf aanpassingen maken

Onze websites worden gebouwd met de WordPress Content Management Software (CMS) waardoor je geen uitgebreide technische kennis nodig hebt om de website te onderhouden. Zo kun je eenvoudig zelf teksten, foto’s en video’s toevoegen en/of aanpassen.

Elke klant is uniek

Tijdens het intakegesprek worden de wensen en eisen voor de nieuwe website besproken. Dit vormt de basis voor het ontwerp van de nieuwe website. Nadat het ontwerp is goedgekeurd, starten we met het bouwen van de website. Regelmatig word je betrokken bij de voortgang maar ook vragen wij jou mee te denken. Hierdoor wordt het echt jouw website!

Het SAC stappenplan

1. Intake

Tijdens de intake inventariseren we wat jouw wensen zijn.

Belangrijke vragen zijn:

  • Wat is de gewenste uitstraling?
  • Gaan wij de website volledig voor je maken of doen we dit samen?
  • Is er al een huisstijl of wil je dat wij deze voor je ontwerpen?
  • Is er al fotomateriaal beschikbaar of moeten de foto’s nog gemaakt en/of ingekocht worden?
  • Schrijf je zelf de teksten of verzorgen wij deze voor je?
 
 

Na de intake is volledig duidelijk wat we voor elkaar kunnen betekenen en welk kostenplaatje hierbij hoort.

2. Ontwerpfase website/webshop

Na de intake hebben we een goed beeld van jouw wensen en beginnen we met de ontwerpfase:

  • Uit welke pagina’s zal de site bestaan?
  • Hoe zien de verschillende menu’s eruit?
  • Hoe verloopt de navigatie binnen de site?
  • Welke “actie-buttons” willen we gebruiken?
  • Wat wordt de indeling van de verschillende pagina’s?

 

Ook gaan we invulling geven aan de gewenste uitstraling. Om een duidelijk beeld te krijgen, verwerken we alles in een overzichtelijke schets. Hierin maken we de complete structuur visueel.

3. Bouwfase website/webshop

Na de ontwerpfase starten we met het bouwen van de website/webshop. Hierbij kun je ervoor kiezen om de site volledig door ons te laten maken of om dit samen met ons te doen.

Optie 1: site volledig door ons laten maken

Wij zorgen voor een complete, eigentijdse website die volledig is afgestemd op jouw wensen. Je hebt volledige toegang tot de bouw- en testomgeving en wordt regelmatig bij het proces betrokken.

Optie 2: Zelf aan de slag (workshop)

Tijdens onze 1-op-1 (privé) workshops workshop WordPress of workshop WordPress Webshop bouw je je eigen website of webshop, ondersteund door een professionele webdesigner. En is er een stukje maatwerk software nodig dan kan dat ook. Tijdens de workshop leer je alle ins en outs van het gebruiksvriendelijke WordPress Content Management Software (CMS). Aan de hand van het in stap 2 ontworpen design creëer je samen de gewenste uitstraling. Zo word je uiteindelijk ook een WordPress expert en heb je zelf alle touwtjes in handen!

4. Content website/webshop

Nu is het tijd om de website daadwerkelijk te vullen met teksten en fotomateriaal.

Heb je zelf al teksten en foto’s? Dan nemen we die nog eens goed onder de loep en passen ze waar nodig aan.

Wil je het creëren van de content toch liever uitbesteden? Wij werken samen met ervaren specialisten, zoals tekstschrijvers en fotografen, die je site professioneel kunnen voorzien van creatieve en effectieve, zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) content.

5. Oplevering

We nemen alles nog eens goed door.

Is de site compleet? Werken alle linkjes? Zijn alle teksten goed leesbaar? Zijn we blij met het foto materiaal? Pas als we helemaal tevreden zijn gaat de site live!

De website wordt aangemeld bij de meest bekende zoekmachines en Google Analytics wordt ingericht.

Nu begint de nazorgperiode van 2 maanden, waarin we eventuele problemen met de website oplossen en je gedurende deze tijd begeleiden.

6. Onderhoud & Support

Maar ook na de nazorgperiode stopt onze support niet. Het is voor ons erg belangrijk dat jij als klant ook na de oplevering van je website of webshop tevreden blijft.

Wij bieden hiervoor een complete service met support, hosting, onderhoud en back-ups van je website. Zo weet je zeker dat de website altijd optimaal blijft functioneren.

Een nieuwe website, webshop of een re-design?
Daag ons uit. Wij gaan de uitdaging graag aan!

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden, prijs en doorlooptijd voor jouw project.
We bespreken graag de mogelijkheden.