Domein & hosting

Een website heeft altijd een domein en hosting nodig

Wanneer je een website gaat maken heb je altijd een domein en hosting nodig. Een van de belangrijkste onderdelen bij het maken van de website, is het kiezen van de juiste hostingprovider. SAC-webdiensten heeft dit alvast voor jou gedaan. Wij nemen deze diensten af bij Cloud86 webhosting. Hier kun je zowel een nieuwe domeinnaam creëren als een pakket voor webhosting afsluiten.

Een trage website kost je bezoekers en dus vaak ook omzet.

Cloud86 webhosting is in 2023 uitgeroepen tot snelste Webhosting in Nederland.

Daarnaast hebben ze een uptime van 99,98% (de tijd dat je website online is). Een ander belangrijk onderdeel is dat ze een telefonisch support hebben, wat uniek is. Bij problemen kun je gewoon telefonisch contact opnemen, toch prettiger dan een e-mail sturen.

Het is allemaal best ingewikkeld om dit zelf te regelen. Natuurlijk kan dat! Sluit je een hostingpakket af via deze website of wordt dit door ons verzorgd, en mogen wij ook het onderhoud aan de website verzorgen, dan heb je één aanspreekpunt voor alle website gerelateerde zaken. Wel zo gemakkelijk.

Domeinnaam

Een domeinnaam is het adres van je website, de zogenaamde url die je in de adresbalk intypt. Bij iedere website hoort een unieke domeinnaam. Deze zul je naast een hostingpakket ook moeten aanschaffen en jaarlijks betalen zodat deze behouden kan worden.
Heb je al een eigen domeinnaam dan kan deze gratis verhuisd worden.

.NL domein

€ 11,95 * per jaar

.COM domein

€ 17,95 * per jaar

.SHOP domein

€ 41,95 * per jaar

* Alle prijzen zijn exclusief BTW. Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen Cloud86.

Webhosting

Webhosting is het huren van ruimte op een server waarop de bestanden van jouw website staan. Een server is een computer in een datacenter. Om een website online te hebben is het noodzakelijk om een hostingbedrijf te gebruiken. SAC-webdiensten heeft gekozen voor de diensten van het hostingbedrijf Cloud86. Cloud86 werkt met een datacenter in Groningen en biedt verschillende hostingpakketten aan zodat er altijd een pakket bij zit dat bij jouw wensen past.

Webhosting
Start

€ 3,45   € 2,95 *
per maand
Beste keuze

Webhosting
Medium

€ 6,95   € 3,95 *
per maand

Webhosting
Power

€ 13,95   € 7,95 *
per maand

* introductieprijs geldt voor de eerste looptijd. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Alle vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen Cloud86.

Contactformulier
* verplicht veld