Onderhoud & support

WordPress onderhoudspakket of strippenkaart

Een website is tegenwoordig een niet te missen onderdeel van elke onderneming, hoe groot of klein en wat de dienst of het product ook mag zijn. Een professionele website dient als uithangbord voor je onderneming en geeft vaak ook de eerste indruk aan bezoekers en klanten.

Vaak wordt gedacht nu heb ik een website en ben ik klaar, maar eigenlijk begint het dan pas. Website content dient bijgehouden te worden. Daarnaast komen regelmatig updates beschikbaar voor  WordPress, thema en plugins. Dit onderhoud is essentieel om te voorkomen dat een website kans loopt gehackt te worden en een actuele inhoud heeft invloed op de vindbaarheid van je website.

Onderhoud aan de website kost tijd en vaak wordt dit dan ook uitgesteld en uiteindelijk vergeten! Met een WordPress onderhoudspakket of een Strippenkaart bieden wij de mogelijkheid om dit onderhoud aan ons uit te besteden.

Kies je ervoor om het onderhoud zelf uit te voeren en heb je incidenteel support nodig dan biedt SAC-webdiensten dit aan in de vorm van een consult.

WordPress onderhoudspakket

Met het WordPress onderhoudspakket verzorgen wij het onderhoud aan de website of webshop.

WordPress onderhoudspakket omvat:

Voorwaarden WordPress onderhoudspakket
Het WordPress onderhoudspakket  is er vanaf € 35,- excl. btw per maand. Een kleine investering in rust en zekerheid over een van je belangrijkste marketingtools: je website of webshop. Bovendien spaar je heel veel tijd uit die je aan je eigen business kan besteden.

Je sluit een overeenkomst af voor minimaal 1 maand, het WordPress onderhoudspakket is maandelijks opzegbaar.  Je ontvangt per drie maanden een factuur.

Voor klanten die geen onderhoudspakket hebben of werkzaamheden die niet onder het onderhoudspakket vallen, geldt het standaard uurtarief van € 120,- excl. BTW. Werkzaamheden worden per kwartier geregistreerd.

Wij nemen ook WordPress websites of webshops in onderhoud die niet door ons zijn ontwikkeld. Voor de intake van deze websites of webshops wordt eenmalig € 75,- excl. btw berekend.

Strippenkaart

Geen maandelijkse kosten, dan is een strippenkaart het alternatief. Wil je naast het onderhoud ook regelmatig het plaatsen van website content uitbesteden, ook dat is mogelijk met een strippenkaart. 

Met een strippenkaart koop je vooraf tegen een gereduceerd tarief tijd in, die je in kunt zetten voor het onderhoud van jouw website of webshop. Ook kan je een strippenkaart inzetten voor kleine wijzigingen aan je website of webshop of het plaatsen van website content. Daarnaast kan je een strippenkaart inzetten voor coaching en support.

Een strippenkaart kan niet ingezet worden voor het maken van een nieuwe website of webshop of het maken van een plugin. Deze werkzaamheden volgen een offerte en project traject.

Start

€ 70,- /uur
(€ 350,- excl. btw)

5 uur ondersteuning

Middel

€ 67,50 /uur
(€ 675,- excl. btw)

10 uur ondersteuning

Groot

€ 65,- /uur
(€ 975,- excl. btw)

15 uur ondersteuning

Extra

€ 62,50 /uur
(€ 1.250,- excl. btw)

20 uur ondersteuning

Voorwaarden WordPress onderhoudspakket
Een strippenkaart wordt voor voor start van de werkzaamheden in 1 keer gefactureerd. Voor klanten die geen strippenkaart hebben geldt het standaard uurtarief van € 120,- excl. BTW. Werkzaamheden worden per kwartier geregistreerd.

Wij nemen ook WordPress websites of webshops in onderhoud die niet door ons zijn ontwikkeld. Voor de intake van deze websites of webshops wordt eenmalig € 75,- excl. btw berekend.

Onderhoud aanvragen
* verplicht veld